Home Over ons Contact https:// beveiligde pagina Preppers shop nucleair
© Rik Van Bruaene

Steekwerende vesten

Opgelet er bestaan zeer veel verschillende soorten steekwerende vesten! Steekwerende vesten kopen in belgie. Wij willen er u graag op wijzen dat er grote verschillen zijn in samenstellingen van steekwerende vesten. Het gevolg hiervan is dat er ook grote verschillende prijsklassen zijn in functie van de kwaliteit en de mogelijkheden van de vest.
Steekwerende vesten
Goedkope steekvesten te koop, Steekwerende vesten ambulance, brandweer en politie, Steekwerend vesten kopen in Nederland, prijs meswerende vest,  snijwerende, naaldwerende, slagwerende vest. KR1-SP1, Turtleskin, vrijwilligers, messen,
Webshop
Goedkope steekvesten te koop, Steekwerende vesten ambulance, brandweer en politie, Steekwerend vesten kopen in Nederland, prijs meswerende vest,  snijwerende, naaldwerende, slagwerende vest. KR1-SP1, Turtleskin, vrijwilligers, messen,
Goedkope steekwerende vesten te koop De goedkope steekwerende vesten die we te koop hebben worden veelal gekocht door security of beveiligers van festivals, feesten of vrijwilligers bij hulpdiensten zoals ambulance of brandweer.
De goedkope steekvest "Basic Economic" werd speciaal ontwikkel om vrij discreet onder een sweatshirt of pullover te dragen. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas. De Basic Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval.
Meer info en prijs
De steekvest of steekwerend vest "Security Economic" is a multi-use vest die zowel onder als boven de kledij kan gedragen worden. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die loopt to hoog in de schouders. De Security Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Security Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. -
Meer info en prijs
Wij kunnen ook een goedkope steekwerende vest in een andere standaard hoes steken. Wordt veel gedaan om een goedkope steekwerende fluo vest te bekomen. Dit principe kan ook toegepast worden voor andere hoezen.
De fluorescerende en hoog zichtbare Helios hoes (carrier) werd speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten of ondersteuning en kan voorzien worden van een standaard  beschermend pakket naar keuze. Er kunnen ook andere steekwerende pakketten in de Helios hoes geschoven worden. In dit geval werd de Fluo hoes voorzien van een volledige en aangepaste steekwerend vest Basic Economic of Security economic afhankelijk van de maat van de hoes. - Vrijwilligers of hulpverleners moeten vaak zelf investeren in een steekwerende vest waardoor een meer goedkopere fluo vest gewenst is. Ook op feestelijkheden is een fluo vest gewenst voor stewards of medewerkers maar met een beperkte investering.  De steekwerende vesten Basic Economic en Security Economic zijn niet officieel gecertificeerd, maar worden veel gebruikt om de medewerkers van een minimum aan bescherming te voorzien. . De combinatie standaard hoes, in dit geval een Helios hoes in geel of rood, met een goedkope steekwerende vest is een budgetvriendelijke oplossing voor persoonlijke verdediging. - Het kunststof harnas van de Basic en Security Economic bieden bescherming tegen vuistslagen, stokslagen, messteken, tegen priemen, glas en injectienaalden. - Het basic Economic steekwerende pakket bevat een vierkante aluminium plaat als bescherming van de meest vitale organen ronde de hartstreek die samen met het kunststof harnas een steekwerende weerstand biedt tot 14 Joule.
Meer info en prijs
Professionele discrete steekwerende vesten Professionele steekwerende vesten beschikken over de volledige oppervlakte over dezelfde steekweerstand, die over het algemeen groter is dan goedkope steekwerende vesten. Professionele steekwerende vesten zijn officieel gecertificeerd en kunnen als persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt worden.  In principe kunnen alle standaard hoezen voorzien worden van officieel gecertificeerde steekwerende pakketten KR1-SP1. Hier enkel voorbeelden van de meest gebruikten professionele steekwerende vesten.
Meer info en prijs > 844 Euro Meer info en prijs > 679 Euro Meer info en prijs
De soepele discrete steekwerende vest Pollux Niveau KR1 - SP1 Entry Solution is een professionele steekwerende vest die veel gebruikt wordt door overheidsdiensten en kan worden gedragen onder de kleding. Het is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De steekwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten overal met de zelfde beschermingswaarde KR1-SP1. Dit is een ruimere steekwerende weerstand die zowel aanvallen met messen als aanvallen met priemen kan tegenhouden.
De soepele discrete steekwerende vest Pollux KR1 is een professionele steekwerende vest die die bedoeld is als bescherming tegen aanvallen met messen. De meeste steekpartijen gebeuren met zakmessen of keukenmessen. De Pollux steekwerende vest is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik en biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten overal met de zelfde beschermingswaarde KR1.
Deluxe zwart Titanskin KR1-SP1 discrete steekwerende vest van het merk Engarde. Dit Deluxe steekvest is ademend en biedt superieur comfort, zelfs bij langdurig gebruik in warme klimaten. Het Deluxe steekwerende vest is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is geschikt voor zowel dames en heren. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Dit discrete steekwerend vest wordt vaak onder kleding of onder een uniform gedragen door bewakers of gewone burgers die bescherming nodig hebben.
Professionele overte steekwerende vesten
Heracles KR1-SP1 soepele steekwerende vest standaard Overt  beschikt over tal van nuttige eigenschappen die van nut kunnen zijn voor veiligheidsdiensten. De vest is geschikt om overt boven de kledij te dragen en biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Verder biedt dit product - Een voering in 3D (driedimentionaal) weefsel wat voor ventilatie zorgt. - Een onderrugkussentje - Een elastiek in het linkervoorpand om het rechtervoorpand in the plaatsen bij het sluiten. - Een evacuatiehandel - Lussen om de radio/micro draad te leiden onder het linker voorpand. - Gemakkelijk aanpassen van de schouders - Een extra gordel op het vest zodat de uitrusting kan worden opgesplitst tussen de dienstgordel en de gordel op de vest. - 2 grote Napoleonzakken op de linker- en rechterkant van de vest.-
Meer info en prijs Meer info en prijs
De flexibel zwarte steekwerende vest Ares Niveau KR1 - SP1 Entry Solution met “SECURITY” of “PRESS” patch kan worden gedragen zowel onder- als boven de kleding. Vooraan is er een groot oppervlak klittenband bevestigen waarop een security patch is gekleefd. Bij het dragen boven de kledij of onder een open vest is de Security patch goed zichtbaar vooraan.
Meer info en prijs Info Info Info Meer info en prijs
Goedkope snijwerende zwart lederen  handschoenen voor bewakingsagenten
Meer info en prijs
Naaldwerende en snijwerende politiehandschoenen Alpha Turtleskin
Meer info en prijs
Siocool T-shirt met snijwerende Torskin mouwen speciaal om onder een kogelwerende vest te dragen.
Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en een dubbel laag voorkant
Meer info en prijs Meer info en prijs
Snijwerende Torskin T- shirt met steekwerende pakketten van 36 Joule
Meer info en prijs
Deze steekwerende T-shirt zonder mouwen of tanktop sweater van VBR-Belgium biedt bescherming tegen snijwonden en steekwonden over het gehele oppervlak.
Meer info en prijs
De zwarte steekwerende Coltrui Bravo van het merk VBR-Belgium heeft een afneembare steekwerende col en meerdere lagen snijwerend materiaal boven elkaar waardoor er een vrij grote steekweerstand ontstaat ideaal als soepele bescherming tegen een steekpartij.
Zwarte tactische nylon regenjas  met snijwerende voering om boven een kogelwerende vest te dragen.
Meer info en prijs Meer info en prijs
Grijze snijwerende T-shirt met korte mouwen en zachte Cool polyester mesh voering van VBR-Belgium. Grijs onderhemd tegen snijwonden door mesaanval of glasscherf
Meer info en prijs
Zwart snijwerende T-shirt niveau 5 met korte mouwen van VBR- Belgium voor kinderen, volwassenen, mannen en vrouwen zwarte Coolmax- Cutyarn-Polyester.
Meer info en prijs
Zwarte snijwerende Torskin jaquette wordt ook gebruikt als snijwerende ambulance vest. Ritssluiting in het midden vooraan, gemakkelijk om aan te doen ook voor ouderen.
Meer info en prijs
Een Pollux kogel en steekwerende heeft een iets kleinere steekweerstand dan een KR1-SP1 vest maar biedt wel voeldoende steekwerende bescherming tegen een aanval met messen en priemen en is daarbij nog kogelwerend NIJ-3A GRAN
Snijwerende T-shirts level 2 Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende vesten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Kogelwerende vesten legaal Kogelwerende vesten info Kogelwerende vest kopen NL Plate carriers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen Preppers shop nucleair
Nederlands
© Rik Van Bruaene
Goedkope steekwerende vesten te koop, Steekwerende vesten ambulance, brandweer en politie, Steekwerend vesten kopen in Nederland, prijs meswerende vest,  snijwerende, naaldwerende, slagwerende vest. KR1-SP1, Turtleskin, vrijwilligers, messen,
Steekwerende vesten
Webshop
Goedkope steekvesten te koop, Steekwerende vesten ambulance, brandweer en politie, Steekwerend vesten kopen in Nederland, prijs meswerende vest,  snijwerende, naaldwerende, slagwerende vest. KR1- SP1, Turtleskin, vrijwilligers, messen,
Info Info Info

Steekwerende vesten

Opgelet er bestaan zeer veel verschillende soorten steekwerende vesten! Steekwerende vesten kopen in belgie. Wij willen er u graag op wijzen dat er grote verschillen zijn in samenstellingen van steekwerende vesten. Het gevolg hiervan is dat er ook grote verschillende prijsklassen zijn in functie van de kwaliteit en de mogelijkheden van de vest.
Goedkope steekwerende vesten te koop De goedkope steekwerende vesten die we te koop hebben worden veelal gekocht door security of beveiligers van festivals, feesten of vrijwilligers bij hulpdiensten zoals ambulance of brandweer.
Meer info en prijs
De goedkope steekvest "Basic Economic" werd speciaal ontwikkel om vrij discreet onder een sweatshirt of pullover te dragen. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas. De Basic Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval.
Meer info en prijs
De steekvest of steekwerend vest "Security Economic" is a multi-use vest die zowel onder als boven de kledij kan gedragen worden. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die loopt to hoog in de schouders. De Security Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Security Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. -
Wij kunnen ook een goedkope steekwerende vest in een andere standaard hoes steken. Wordt veel gedaan om een goedkope steekwerende fluo vest te bekomen. Dit principe kan ook toegepast worden voor andere hoezen.
Meer info en prijs
De fluorescerende en hoog zichtbare Helios hoes (carrier) werd speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten of ondersteuning en kan voorzien worden van een standaard  beschermend pakket naar keuze. Er kunnen ook andere steekwerende pakketten in de Helios hoes geschoven worden. In dit geval werd de Fluo hoes voorzien van een volledige en aangepaste steekwerend vest Basic Economic of Security economic afhankelijk van de maat van de hoes. - Vrijwilligers of hulpverleners moeten vaak zelf investeren in een steekwerende vest waardoor een meer goedkopere fluo vest gewenst is. Ook op feestelijkheden is een fluo vest gewenst voor stewards of medewerkers maar met een beperkte investering.  De steekwerende vesten Basic Economic en Security Economic zijn niet officieel gecertificeerd, maar worden veel gebruikt om de medewerkers van een minimum aan bescherming te voorzien. . De combinatie standaard hoes, in dit geval een Helios hoes in geel of rood, met een goedkope steekwerende vest is een budgetvriendelijke oplossing voor persoonlijke verdediging. - Het kunststof harnas van de Basic en Security Economic bieden bescherming tegen vuistslagen, stokslagen, messteken, tegen priemen, glas en injectienaalden. - Het basic Economic steekwerende pakket bevat een vierkante aluminium plaat als bescherming van de meest vitale organen ronde de hartstreek die samen met het kunststof harnas een steekwerende weerstand biedt tot 14 Joule.
Professionele discrete steekwerende vesten Professionele steekwerende vesten beschikken over de volledige oppervlakte over dezelfde steekweerstand, die over het algemeen groter is dan goedkope steekwerende vesten. Professionele steekwerende vesten zijn officieel gecertificeerd en kunnen als persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt worden.  In principe kunnen alle standaard hoezen voorzien worden van officieel gecertificeerde steekwerende pakketten KR1-SP1. Hier enkel voorbeelden van de meest gebruikten professionele steekwerende vesten.
Meer info en prijs > 844 Euro
De soepele discrete steekwerende vest Pollux Niveau KR1 - SP1 Entry Solution is een professionele steekwerende vest die veel gebruikt wordt door overheidsdiensten en kan worden gedragen onder de kleding. Het is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De steekwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten overal met de zelfde beschermingswaarde KR1-SP1. Dit is een ruimere steekwerende weerstand die zowel aanvallen met messen als aanvallen met priemen kan tegenhouden.
Meer info en prijs > 679 Euro
De soepele discrete steekwerende vest Pollux KR1 is een professionele steekwerende vest die die bedoeld is als bescherming tegen aanvallen met messen. De meeste steekpartijen gebeuren met zakmessen of keukenmessen. De Pollux steekwerende vest is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik en biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten overal met de zelfde beschermingswaarde KR1.
Meer info en prijs
Deluxe zwart Titanskin KR1-SP1 discrete steekwerende vest van het merk Engarde. Dit Deluxe steekvest is ademend en biedt superieur comfort, zelfs bij langdurig gebruik in warme klimaten. Het Deluxe steekwerende vest is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is geschikt voor zowel dames en heren. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Dit discrete steekwerend vest wordt vaak onder kleding of onder een uniform gedragen door bewakers of gewone burgers die bescherming nodig hebben.
Meer info en prijs Meer info en prijs
De flexibel zwarte steekwerende vest Ares Niveau KR1 - SP1 Entry Solution met “SECURITY” of “PRESS” patch kan worden gedragen zowel onder- als boven de kleding. Vooraan is er een groot oppervlak klittenband bevestigen waarop een security patch is gekleefd. Bij het dragen boven de kledij of onder een open vest is de Security patch goed zichtbaar vooraan.
Professionele overte steekwerende vesten
Meer info en prijs
Heracles KR1-SP1 soepele steekwerende vest standaard Overt  beschikt over tal van nuttige eigenschappen die van nut kunnen zijn voor veiligheidsdiensten. De vest is geschikt om overt boven de kledij te dragen en biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Verder biedt dit product - Een voering in 3D (driedimentionaal) weefsel wat voor ventilatie zorgt. - Een onderrugkussentje - Een elastiek in het linkervoorpand om het rechtervoorpand in the plaatsen bij het sluiten. - Een evacuatiehandel - Lussen om de radio/micro draad te leiden onder het linker voorpand. - Gemakkelijk aanpassen van de schouders - Een extra gordel op het vest zodat de uitrusting kan worden opgesplitst tussen de dienstgordel en de gordel op de vest. - 2 grote Napoleonzakken op de linker- en rechterkant van de vest.-
Snijwerende T-shirts level 2 Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende vesten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Kogelwerende vesten legaal Kogelwerende vesten info Kogelwerende vest kopen NL Plate carriers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen Preppers shop nucleair